ДЕСЕРТИ

 1. ГАРАШ

  7.40 лв.

  100 гр.

 2. ТИРАМИСУ

  5.60 лв.

  100 гр.

 3. ФРЕНСКА СЕЛСКА ТОРТА

  6.80 лв.

  140 гр.

 4. ПРОВАНСАЛСКА ТОРТА

  5.60 лв.

  100 гр.

 5. СЛАДОЛЕДЕНА ТОРТА Гараш

  7.40 лв.

  180 гр.

 6. СЛАДОЛЕДЕНА ТОРТА С МАНГО И ЯГОДИ

  7.40 лв.

  180 гр.

 7. СЛАДОЛЕДЕНА Френска селска торта

  7.40 лв.

  180 гр.

 8. СЛАДОЛЕДЕНа ТОРТА РАФАЕЛЕ

  7.80 лв.

  180 гр